konsert.

255688-102

hade gospelkonsert idag på Karlsro. Det blev som vanligt lyckat och uppskattat.
Och så här såg jag ut.


"..my life is in your hands.."

och jag vet. men jag älskar ju dig.

255688-101

Idag tänkte jag på dig och tänkte på hur mycket jag tycker om dig. För du är allt jag vill ha och allt jag behöver. Jag kan inte ens gå när du inte ser på. Du vet nog inte hur mycket du egentligen betyder för mig. Allt vi delar, allt vi gjort tillsammans och gått igenom tillsammans. Vill att det föralltid ska vara vi två, du och jag tillsammans hand i hand genom livets alla kval. Det är för oss solen går upp. Jag skulle inte överleva om du inte fanns där för mig ialla lägen. Jag vill ta dig tillbaka till de lyckliga dagarna då allt vad bra. Men bara om du vill. Jag gör allt för dig. Jag skulle ge dig allt du pekar på. För jag kan inte gå utan din luft i mina lungor.

Utan dina andetag.

.."Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens står när du inte ser på och genomskinlig,
grå blir jag utan dina andetag.."


Jag älskar dig

posted.

255688-99

har fått min nya tröja på posten. Beställd från Flatebo.se
I like it. Den är väldigt snygg. Bra budskap har den också.

heja oss.

NU har jag tillbringat en tid i Stockholm. och visst var de fantastiskt. det har kalaskul, helt underbart, suveränt (som olle fågelqvist skule säga.) Vistelsen bjöd på en hel del shopping, bakkalas, film, mys i soffan och prat. Det uppskattade jag mest Linda, vårt sack om livet, kärlek, känslor, Transtrand och annat  mer eller minder ytligt. Jag älskade den här vistelsen och jag hoppas på fler underbara möten.
På torsdagen träffade jag Henrik. Älskade Henrik, du är fin och helt fantastisk i mina ögon. Det kändes dock lite konstigt att träffa honom igen, kanske har det med att göra att vi var helt själva nu och inte på Transtrand utan mitt i storstaden. I vilket fall som helst, var det fint att träffa honom igen och få prata om allt och alla. Kommer aldrig att släppa dig Henrik, never! (ok, nu lät jag blödig men jag älskar för sjutton grabben.) (inte älskar som i störtkär, utan älskar som i vänner-för-evigt-grejen)

Back to planer och drömmar. du och jag i Gbg 2009. heja oss. skrikiga koppar, balkong, liten fin mysig tvåa, XP, jobb, återträff. Jag längtar efter allt och hoppas innerligt att mina drömmar ska slå igenom. I really wish alltså. eller våra drömmar är det ju!

Och snart börjar skolan, och jag saknar mig själv.

fanfanfan

Hjälp någon, hjälp ta mig ur det här. Trodde det var över, att jag släppt det. Men jag hade så jävlA fel. Jag orkar inte med det här, orka leva mer. Linda kom hem från Frizon! Jag behöver dig mer än någonsin, vet inte om jag orkar mer. Vill bara..

Stockholm!

Jag längtar så efter att till Stockholm få gå. Att få träffa underbara människor såsom Anna, Henke och Linda. Jag saknar er ska ni veta och jag tycker att ni är heta. Jag kommer att hälsa på möt mig i skymmningen då. En längtan för längtans skull  - en beundransvärd sång om en bild så ljus som frihet.

RSS 2.0